• Drop Off 6
  • Drop Off 4
  • Drop Off 5
  • Drop Off 3
  • Drop Off 2
  • Drop Off 1

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse

– med unik formula

Bestill markedets beste 3. generasjons lakkbeskyttelse


Liten bil

-

Mellomstor bil

-

Stor bil

-

Tilleggsprodukter

Drop Off Felger 

kr 2500,-

Drop Off Bilglass

kr 795,-

Lakkrens v/kjøp av Drop Off 

kr 1875,- **** Eventuell lakkrens (gjelder kun bruktbil) vurderes i forbindelse med Drop Off behandling, og prisen kan variere alt etter behov.
Alle priser inkl. mva.


Drop Off

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse/lakkforsegling er et unikt hybridprodukt som tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UV-stråler, sollys, frost og fugleavføring. Den tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners voks- eller polymerbaserte lakkbeskyttelser. Drop Off filmen beskytter i opp til 5 år om bilen vaskes regelmessig på profesjonell måte. Drop Off er et av de få merker som er uten silikon, teflon eller voks og har langt bedre holdbarhet enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag. 


Eksklusive bilmerker velger Drop Off!

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes obligatorisk på alle nysolgte biler i av merkene: Ferrari, Bentley, Maserati, McLaren med flere. Det er undertegnet en 5-årskontrakt med disse bilmerkene.


Få tilbud på Drop Off 

Avansert beskyttelse

En kjemisk reaksjon direkte på overflaten med Drop Off, jevner ut små lakkskader og riper. Dette gir en ny overflate, beskyttelse og motstand mot fett.

Drop Off 3. generasjon lakkbeskyttelse
Kontakt oss

Tlf: 71 20 64 20

bilpleie@oeverland.no